Home / Doesburg-Regiobode / Actie Kerkbalans 2020 in Drempt van start

Actie Kerkbalans 2020 in Drempt van start

DREMPT – In heel Nederland, en ook in Drempt is op 18 januari de Actie Kerkbalans weer van start gegaan. De kerkklokken werden overal in het land geluid om het startsein aan te geven. De vrijwilligers in Drempt kwamen gezellig bij elkaar voordat ze op weg werden gestuurd, waarna KNO-arts Robbert Ensing van het Gelre ziekenhuis in Zutphen de klok luidde. De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans. Voor de campagne van 2020 is het thema ‘Geef voor je kerk’. Tot en met 1 februari wordt in dat kader geld opgehaald bij kerkgangers.

Lees ook

Doesburg samen met buurgemeenten aan de slag met woningbouw in de Liemers

GEM. DOESBURG – De gemeente Doesburg heeft, samen met buurgemeensten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.