Home / Rheden-Regiobode / Aan de slag met bijenwas

Aan de slag met bijenwas

DIEREN – Op zaterdag 1 februari houdt imkersvereniging De Immenhof in Dieren een Bijenwasdag. Vanaf 13.00 wordt er in het verenigingsgebouw aan de Goudakkerstraat 46 in Dieren aan de slag gegaan met warme vloeibare was. Er worden niet alleen kaarsen, maar ook wasdoeken gemaakt. Bovendien worden er weer vellen kunstraat gemaakt. Die worden in de bijenkasten gehangen, zodat de bijen snel mooie, rechte raten bouwen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Tevens wordt er echte streekhoning verkocht.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.