Home / Rheden-Regiobode / 1300 euro voor SC Rheden dankzij sportmarathon

1300 euro voor SC Rheden dankzij sportmarathon

RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel haalde op zondag 19 januari 1300 euro op met de jaarlijkse sportmarathon. Het goede doel was dit jaar decrowdfunding van Sc Rheden voor het herstel van de club na de stormschade van afgelopen zomer.

Het bedrag werd bijeengebracht door zeventig deelnemers die één tot vier uur lang sportief bezig zijn geweest met uiteenlopende activiteiten zoals spinning, hardlopen, zwemmen en andere groepslessen. Bart Niemeijer, initiatiefnemer vanuit Sc Rheden: “Het was een heel leuke dag. Er was zoveel energie en er waren veel enthousiaste deelnemers. Er hing een heel gemoedelijke sfeer en we hadden een fijne samenwerking met de Cirkel. Extra veel respect voor de deelnemers die vier uur lang meededen aan de spinning. Deelnemers en sponsoren bedankt!”
Mensen die niet in de gelegenheid waren om aan te sluiten bij de sportmarathon, maar Sc Rheden toch graag willen steunen in het herstel van de stormschade, kunnen een donatie doen via crowdfundingvooramateurverenigingen.nl/sc-rheden/goal/view/help-sc-rheden-na-tornado.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.