Home / Rheden-Regiobode / Zonnebloem geniet van stamppot

Zonnebloem geniet van stamppot

RHEDEN – De gasten van de Zonnebloem, afdeling Rheden – De Steeg, hebben onlangs genoten van een stamppotbuffet. De eerste gasten arriveerden al ruim voor aanvangstijd, sommigen werden door vrijwillige chauffeurs gehaald en gebracht. Al gauw klonk er een gezellig geroezemoes terwijl de vrijwilligers met de koffie rondgingen. Tegen 17.00 uur werd het buffet geopend. De heer Brouwer van Ons Huis had maar liefst 45 kilo aardappelen geschild voor de diverse stamppotten, vertelde hij. Het resultaat was een aanbod van heerlijke gerechten. Iedereen liet het zich goed smaken. De maaltijd werd afgesloten met een heerlijk dessert.

Lees ook

Vrolijke middag bij de Narrenkap

VELP – Zaterdagmiddag 25 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Vrolijke Middag bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.