Home / Doesburg-Regiobode / Zin in Kunst

Zin in Kunst

ANGERLO- Woensdag 11 december staat Zin in Kunst in het teken van het werk van de Servische kunstenaar Nicola Saric. Hij genoot zijn opleiding aan de kunstacademie van de Servisch-orthodoxe kerk in Belgrado. Aan die opleiding leerde Saric zich bekwamen in het schilderen van iconen en fresco’s en het maken van mozaïekkunst. Op de kunstacademie in Belgrado wordt een vernieuwing van de iconen-schilderkunst nagestreefd. Men zoekt naar actuele iconen waarop ingegaan wordt op de vragen van de mens van vandaag. Tijdens deze avond van Zin in Kunst worden bezoekers meegenomen in Saric’ beelden van een onvoorstelbare wereld. Vanaf 19.45 is iedereen welkom in de huiskamer van Komdersuut, Dorpsstraat 31 in Angerlo. Om 20.00 uur begint het programma. De kosten voor de avond bedragen 5 euro, dat is inclusief koffie of thee.

Lees ook

Sponsoractie voor beregening fleurige IJsselkade

DOESBURG – Samen met de gemeente Doesburg zorgen de bewoners van de IJsselkade er zelf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.