Home / Rheden-Regiobode / Zilveren Zondag: Lezing over het mysterie rond de ‘Ster van Bethlehem’

Zilveren Zondag: Lezing over het mysterie rond de ‘Ster van Bethlehem’

VELP – In het kader van de Zilveren Zondag wordt zondag 8 december een lezing gehouden in de kapel van woonzorgcentrum Nieuw-Schoonoord in Velp. Aan de hand van de werking van het zonnestelsel en de kennis die mensen rond het begin van de jaartelling hadden over het bovenmaanse, gaat Hans van Onzen, vrijwilliger bij het Achterhoeks Planetarium in Toldijk, op zoek naar antwoorden over de Ster van Bethlehem. De lezing duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Bibliotheek Veluwezoom, Cultuurbedrijf RIQQ, Filmhuis Dieren en boekhandel Jansen & de Feijter. De lezing bijwonen kost 6 euro. Reserveren is niet nodig.

www.zilverenzondag.nl

Lees ook

Vanaf zondag weer vieringen in Emmaüskerk Dieren

DIEREN – Vanaf zondag 5 juli is de Emmaüskerk in Dieren, onderdeel van de Eusebiusparochie, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.