Home / Rheden-Regiobode / Zaterdag 14 december Repair Café in Dieren

Zaterdag 14 december Repair Café in Dieren

DIEREN – Het afgelopen jaar is het Repair Café Dieren gestart met een avondopening op de vierde donderdag van de maand. Dit was naast de al bestaande opening op de tweede zaterdag van de maand. Dit bleek een groot succes, want er kwamen veel mensen die op zaterdag geen mogelijkheid hadden om een reparatie aan te bieden. Voor de reparateurs betekent het dat ze bezoekers kunnen vragen om een onderdeel aan te schaffen en daarmee tijdens het volgende Repair Café terug te komen om een reparatie af te maken. Het duurt dan niet te lang voor het artikel weer gebruiksklaar is.

De boodschap van het Repair Café, ‘waardeer het, repareer het’ is blijkbaar goed overgekomen. Het aantal reparaties is erg toegenomen en dat vraagt om meer vrijwilligers. Geïnteresseerde kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen om te zien hoe het eraan toe gaat.

Op zaterdag 14 december is het laatste Repair Café Dieren voor dit jaar. In december is er geen Avond Repair Café in verband met Kerst. Het Repair Café Dieren vindt plaats in de Oase en is open van 14.00 tot 16.00 uur. Na 15.45 uur worden er geen reparaties meer aangenomen. De reparaties zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Deze bijdragen worden onder andere gebruikt om de vrijwilligers een hapje en een drankje aan te bieden als dank voor hun inspanningen.

Lees ook

Zoom! Kamermuziekfestival gaat in afgeslankte vorm toch door

RHEDEN / ROZENDAAL / DOESBURG – Het zag er naar uit dat het kamermuziekfestival Zoom! …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.