Home / Brummen-Regiobode / Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

EERBEEK – Zondag 15 december spelen drie toptalenten bij Podium Palisium in Eerbeek. Christiaan Blom, blokfluit (11 jaar) won in april zelfs het Concertgebouw Concours. Enzo Kok, viool (17 jaar) is van uitzonderlijk niveau. Hij trad op in Superkids in Nederland en in Duitsland. In Canada werd er een TV documentaire over hem gemaakt. Katie Yao Morgan, piano (19 jaar) is al een geroutineerde pianiste die met orkesten in binnen- en buitenland concerten speelde van Chopin en Schumann Na afloop kan men nader kennismaken met de jonge musici. Aanvang van het concert is 12.00 uur. Toegang is 25 euro inclusief koffie, drankjes en programma. Aanmelden is noodzakelijk en kan via ruud.vandermeer@planet.nl.

Lees ook

Gevonden mammoetresten uit Doesburg onderzocht

DOESBURG – In mei 2019 heeft de Zutphense archeologische dienst in de IJssel bij Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.