Home / Doesburg-Regiobode / Winaartjes Sint Nicolaas actie

Winaartjes Sint Nicolaas actie

DOESBURG- Tijdens de week na de intocht van Sint Nicolaas hielden de winkeliers van Doesburg een actie waarbij kinderen in de etalages van de winkels een zak met een letter konden zoeken. Alle letters samen kon worden gevormd tot een zin. Uit de goede oplossingen kwam drie kinderen/gezinnen naar voren. Afgelopen vrijdag 6 december werden de kinderen bij Blokker in het zonnetje gezet met prachtige prijzen. Natuurlijk zat er in de zak ook wat voor de broertjes en zusjes, zodat het ook deze avond wel weer pakjesavond leek. De blij verraste kinderen genoten van de mooie prijzen,Op de foto zijn niet alle kinderen te zien maar het zijn Isabella en Nanda, Imme, Linne en Lotte en Fedde en Olaf, die de prachtige prijzen hebben gewonnen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Aangepast plan Dorpshart Loenen matig ontvangen

LOENEN – Al eerder mochten de direct aanwonenden en anderen zich in De Brink buigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.