Home / Uncategorized / Welke tas draag je naar het werk en welke naar een feestje?  

Welke tas draag je naar het werk en welke naar een feestje?  

Regels welke tas je bij welke gelegenheid je moet dragen zijn er niet. Tegelijkertijd is er wel een aantal ongeschreven regels, en die kun je maar beter weten, want met een enorme grote boodschappentas ofwel shopper aankomen op een feestje is niet echt passend. Wat dan wel? 

Naar het werk kan er veel

Schoudertas – Naar het werk draag je geen klein heuptasje, ook al ben je niet iemand die een laptop mee hoeft te nemen. Wat wel passend is, is bijvoorbeeld een schoudertas. Daar kun je voldoende mee variëren want die zijn er in alle mogelijke modellen, kleuren en formaten. Denk aan een prachtige Burkely tas bijvoorbeeld. Zo’n kwaliteitstas staat altijd stijlvol en maakt je outfit naar kantoor helemaal af. In veel gevallen past er een laptop in, maar ook zonder laptop kun je met een deze tas prima voor de dag komen.

Crossbody tas – Een andere variant om naar het werk te dragen is de crossbody tas. Een tas die je dwars over je bovenlijf draagt. Ze zijn er van groot tot klein. Aan jou de keuze. Zo’n tas is vooral heel handig als je op de fiets naar je werk gaat, want je zwiep deze gemakkelijk op je rug. Veel mensen kiezen voor deze sportieve variant van de schoudertas. Zelfs prima te dragen over een colbertjasje heen, een jurk of grote trui.

Handtas – Een handtas is wat minder handig als je fietsend naar je werk gaat, maar kan natuurlijk prima als je gebruik maakt van het openbaar vervoer of de auto. Met een chique handtas kun je een statement maken. Wat je erin met je meedraagt, doet er minder toe. En het past goed bij zowel een formele als een meer casual outfit.

Rugzak – De rugzak is tegenwoordig gemeengoed geworden. Zowel naar school als naar het werk wordt de rugzak ingezet. Nu zijn er rugzakken en rugzakken. Wie kiest voor een rugzak van het Scandinavische merk Kapten and Son is verzekerd van een heel stijlvol exemplaar waar je echt mee voor de dag kunt komen. Ook naar kantoor. De rugtassen hebben schitterende kleuren, zijn van een hoge kwaliteit en doen niet onder voor de design schouder- of handtas. Ze zijn er zowel voor heren als dames, in bijvoorbeeld roze of juist diepzwart.

Naar een chique feestje pak je uit

Dan toch even over dat feestje. Het ligt er natuurlijk maar helemaal aan om wat voor een feestje het gaat. Heb je een chique feestje waarbij je een avondjurk draagt, dan is een clutch een absolute must have. Deze kleine tas draag je, als je het helemaal in stijl doet, in de hand met je mee. Er past net een creditcard en een lipstick in, maar dat is dan ook alles dat je nodig hebt. Ze zijn er in vele soorten en maten. Van sober tot bling bling. Keuze genoeg.

Lekker een dagje uit

Voor een dagje uit is de shopper een aanrader. Door deze een boodschappentas te noemen, doe je de tas tekort. Shoppers zijn tegenwoordig heel mooie en stijlvolle tassen zoals van het merk Ted Baker of een DSTRCT shopper in prachtig leer. Ze zijn er van een standaard formaat tot flink groot. En let wel; volgend jaar gaat de tassenmode vooral over op XXL formaten en dan krijgt de shopper een grote rol.

 

 

Lees ook

Wie kent deze agapornissen?

DIEREN – Groot was de verbazing bij Marion Nap, bewoonster van de wijk Stenfert in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.