Home / Brummen-Regiobode / Warme Kerst in de Bibliotheek met ‘Joris’ Kerstboom

Warme Kerst in de Bibliotheek met ‘Joris’ Kerstboom

BRUMMEN/EERBEEK – Hij staat er weer: een ‘Joris’ Kerstboom siert van 6 tot en met 24 december de bibliotheken in Brummen en Eerbeek. De boom is het idee van programmamaker en presentator Joris Linssen van de KRO-NCRV, die in zijn programma mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en daarmee in het licht te zetten. Dat is dan ook precies wat bezoekers van de bibliotheken kunnen doen. Vanaf 6 december hebben zij de mogelijkheid een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. Dat begint bij de vraag die Joris Linssen in zijn programma stelt: ‘Wie zet jij in het licht?’

Lees ook

Gevonden mammoetresten uit Doesburg onderzocht

DOESBURG – In mei 2019 heeft de Zutphense archeologische dienst in de IJssel bij Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.