Home / Algemeen / Wandelen in het spoor van de storm

Wandelen in het spoor van de storm

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 3 februari een wandeling door het Nationaal Park Veluwezoom waarbij de deelnemers op feitelijk in het pad lopen van de grote storm in juni vorig jaar. De wandeling start om 9.30 uur vanaf parkeerplaats De Lappendeken, Diepesteeg/Beekhuizenseweg, De Steeg. Met kracht van een tornado trok de storm over Rheden en een deel van de Veluwe. De gidsen tonen de gevolgen van deze storm en de mate waarin de natuur zich heeft hersteld. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Ik vind: Een stevige ijsvloer

Ons gemeentehuis voldoet op termijn niet meer. Per 1 januari 2023 is het niet meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.