Home / Rheden-Regiobode / Volkskerstzang Evangelische Gemeente

Volkskerstzang Evangelische Gemeente

DIEREN – De Evangelische Gemeente Dieren houdt woensdag 18 december een volkskerstzang in haar gebouw aan de Meester Aalbersestraat 26 in Dieren. Het belooft volgens de gemeente een sfeervolle avond te worden met muziek van Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren en Gospelkoor Vocation uit Apeldoorn. De avond wordt geleid door Klaas van der Hoeve, die op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertelt. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. De toegang is gratis, maar belangstellenden dienen zich wel aan te melden en een kaartje te bestellen via www.egdieren.nl/volkskerstzang.

Lees ook

Geen misdrijf bij brand Velp

VELP – Achter een woning aan de Karekietstraat in Velp is zondag 24 mei een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.