Home / Brummen-Regiobode / Vogelshow Tot Ons Genoegen met mooie kwaliteit

Vogelshow Tot Ons Genoegen met mooie kwaliteit

EERBEEK – Vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek hield in november haar jaarlijkse vogelshow. De 153 ingezonden vogels bleken weer van prima kwaliteit. Donderdag 14 november werden de vogels door de keurmeesters gekeurd en van de behaalde punten voorzien en een aantal leden vielen weer in de prijzen, soms voor meerdere vogels. Op de goed bezochte openingsavond verwelkomde voorzitter Wim Alberts de leden, de inzenders, de genodigde zusterverenigingen en burgemeester van Hedel, die ook de bekers uit mocht delen. De voorzitter dankte een ieder die zich op wat voor manier dan ook de afgelopen 60 jaar voor deze vereniging hebben ingezet. Trouwe leden zijn er ook bij T.O.G. Anco Hellinga en Martie Hietbrink werd door voorzitter Wim Alberts gehuldigd voor hun 12,5 jaar lidmaatschap van T.O.G. Voorzitter Alberts sprak zijn waardering uit hun betrokkenheid.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.