Home / Nieuws / Velpse Emmastraat gaat terug in de tijd

Velpse Emmastraat gaat terug in de tijd

VELP – De Emmastraat in Velp ging zaterdag 7 en zondag 8 december even terug in de tijd tijdens de vijfde editie van het Dickens Festival. De straat stond vol kramen voor een nostalgische dorpsmarkt vol straattheater, muziek en ambachtelijke marktkramen. Koren en muzikanten zorgden voor toepasselijke muzikale klanken en acteurs, gehuld in Dickens-kostuum, zorgden voor een sterk staaltje toneel. Een straatomroeper liet de laatste nieuwtjes horen en het bekende karakter Scrooge liep met zijn frisse humeur over de markt, waar straatjochies hun kattekwaad uithaalden. Bezoekers waanden zich echt even in andere tijden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gevonden mammoetresten uit Doesburg onderzocht

DOESBURG – In mei 2019 heeft de Zutphense archeologische dienst in de IJssel bij Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.