Home / Brummen-Regiobode / Uitslag kruisjassen

Uitslag kruisjassen

BRUMMEN – Woensdag 13 november vond de derde kruisjasavond van vv Oeken plaats in De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Deze avond werd gekenmerkt door het geringe verschil tussen de acht deelnemende teams. Het verschil tussen de eerste en de laatste was maar ruim 400 punten.
Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink gingen voor de tweede keer dit seizoen met de eerste prijs naar huis. Zij behaalden 3337 punten. Op de tweede plaats eindigden Jan Jacobs en Henk Bruntink met 3268 punten. Met een vrij constante score gingen Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink er met de derde prijs vandoor (3152 punten). Door een paar slechte rondes kwamen Robert IJdens en Marcel Bruntink niet verder dan 2914 punten hetgeen hen de poedelprijs opleverde. De volgende kaartavond is op woensdag 18 december. Aanvang is 19.30 uur.

Lees ook

Tamara uit Eerbeek brengt lotgenoten NAH bij elkaar

EERBEEK – Na een val van de trap veranderde het leven van Tamara Neeft uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.