Home / Doesburg-Regiobode / Tweede Santa Fun Run tijdens kerstmarkt Doesburg

Tweede Santa Fun Run tijdens kerstmarkt Doesburg

DOESBURG – Tijdens de kerstmarkt in Doesburg op zaterdag 7 december loopt een groot aantal kerstmannen door de stad. Dit zijn de deelnemers aan de tweede editie van de Santa Fun Run.

Tijdens de Santa Fun Run starten de deelnemers met een swingende warming-up bij dD Waag, verzorgd door I AM Sports. Daarna leggen zij een (hard)loopronde af van 2,5 kilometer over de singels van Doesburg. Wandelend of rennend, dat maakt niet uit, het gaat om het plezier. Belangrijk detail: alle deelnemers zijn gehuld in een mooi rood kerstmannenpak. De warming up begint om 14.50 uur, om 15.00 uur wordt het startschot gegeven.
Voor kinderen is er de Santa Kids Run. De jonge deelnemers lopen via de Koepoortstraat naar de Philip Gastelaarsstraat, de Roggestraat en weer terug naar de Koepoortstraat. Dit doen zij vier keer en leggen zo in totaal 1 kilometer af. Voor hen begint de warming-up om 14.20 uur en is de start om 14.30 uur.

Alle deelnemers, groot en klein, ontvangen een medaille, die aan het einde van de beide Runs wordt uitgereikt. Deelname kost 10 euro voor de Santa Fun Run en 7,50 euro voor de Santa Kids Run, inclusief kerstmanpak. De Santa Fun Run wordt georganiseerd door Rotary Club Doesburg, in samenwerking met sportcentrum I AM Sports en Viking Adventure Sports. De opbrengst is bestemd voor de Voedselbank. Inschrijven kan al via doesburg.rotarysantarun.nl.

Lees ook

Informatiebijeenkomst over collectieve zonnepanelen door DoesWatt

DOESBURG – Energieco√∂peratie DoesWatt uit Doesburg verzorgt woensdag 10 maart een online informatiebijeenkomst voor mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.