Home / Doesburg-Regiobode / Tweede lustrumconcert Podium Acanthus

Tweede lustrumconcert Podium Acanthus

DOESBURG – Podium Acanthus bestaat inmiddels 20 jaar en viert dit door het organiseren van vijf lustrumconcerten. Op vrijdag 13 december vindt om 20.00 uur het tweede lustrumconcert plaats en dan treedt het fluit-harp duo Egbert Jan Louwerse en Manja Smits op. Zij brengen een speciaal programma met als titel Inspiration. Egbert Jan en Manja hebben hun keus laten vallen op een programma met Nederlandse componisten, zoals Hendrik Andriessen en Theo Smit Sibinga. Deze werden allemaal ge├»nspireerd door hun Franse collega’s.
Toegang kost 17,50 euro inclusief koffie of thee in de pauze en een aangekleed drankje na afloop van het concert. Jeugd tot en met 15 jaar betaalt 8,50 euro. Reserveringen kan bij Podium Acanthus via tel. 0313 484176 of podium@acanthus.demon.nl.

Lees ook

Echtpaar Van Blokland draagt Mosterdfabriek over aan jonge ondernemer

DOESBURG – Dat Doesburg nog steeds bekendstaat als Mosterdstad, is de laatste veertig jaar te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.