Home / Brummen-Regiobode / Twaalf teams strijden om Hans Broer Award bij popquiz

Twaalf teams strijden om Hans Broer Award bij popquiz

BRUMMEN – In korte tijd hebben twaalf teams van drie personen zich aangemeld om mee te strijden om de Hans Broer Award, de trofee die ieder jaar gewonnen kan worden bij de Brummense Popquiz. De deelnemende teams zijn Team Hilarius, De Overkant, De Vrijwillige brandweer van Breda, Good Riddance, De 4 Musketiers, De Spotifys, De Nösteraars, Oeken 35-plus, De Mannen, De papa’s, Oeken 4 en De Bierbottelaars.

Vorig jaar won Good Riddance de achtste editie van de popquiz en liet daarbij de teams De Spotify’s en De Vrijwillige Brandweer van Breda nipt achter zich. Wie er dit jaar met de Hans Broer Award vandoor gaat, wordt op vrijdag 27 december bekend. De quiz begint om 20.00 uur.
Evenals voorgaande jaren is publiek welkom om de popquiz in De Vroolijke Frans te bezoeken. Entree kost 2,50 per kaartje en de voorverkoop start op dinsdag 3 december. Kaarten zijn te koop bij De Vroolijke Frans in Broek en vanaf woensdag 4 december ook bij Primera Bosman in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek.

De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Karin Beuwer en Robert Kersten. Zij worden dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

popquiz@rtv-veluwezoom.nl
www.popquizbrummen.nl

Lees ook

Groenteman Eef Klaassen neemt afscheid van Eerbeekse markt

EERBEEK – Na ruim 38 jaar verdwijnt een bekend gezicht van de Eerbeekse weekmarkt. Eef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.