Home / Brummen-Regiobode / Trainer Jansen verlaat vv Oeken

Trainer Jansen verlaat vv Oeken

BRUMMEN (BROEK) – Stefan Jansen, sinds seizoen 2018/2019 hoofdtrainer, verlaat vv Oeken aan het einde van dit seizoen. Dat maakt de Broekse voetbalvereniging bekend. Met Stefan debuteerde Oeken 1 vorig seizoen in de derde klasse. Hier wist de ploeg middels een keurige achtste plaats handhaving af te dwingen. Het lopende seizoen valt door blessures en vakanties wat zwaarder, maar zowel trainer als spelersgroep doet zijn uiterste best om ook dit seizoen in de derde klasse te blijven. VV Oeken gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, die van het eerste elftal een stabiele derde klasser weet te maken.

www.oeken.nl

Lees ook

Geen herdenking maar wel vlaghijsen

BEEKBERGEN/LIEREN/OOSTERHUIZEN – Het Comit√© Bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen houdt ook dit jaar op 17 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.