Home / Rheden-Regiobode / Traditioneel kerstconcert Dierens Mannenkoor

Traditioneel kerstconcert Dierens Mannenkoor

DIEREN – Zaterdag 21 december wordt in de Ontmoetingskerk in Dieren het traditionele kerstconcert van het Dierens Mannenkoor gehouden. Zoals ieder jaar is weer een mooi, stemmig programma samengesteld.

In zijn vijftigjarig bestaan is het kerstconcert van het Dierens Mannenkoor ieder jaar de opmaat geweest voor het naderende kerstfeest. Naast Nederlandse kerstliederen worden weer liederen gezongen in het Engels, Duits en zelfs in het Russisch. Eén van de hoogtepunten is ieder jaar het Stille Nacht, dat in de geheel verduisterde kerk uiterst zacht wordt gezongen. Veel bezoekers komen dan ook speciaal voor dit lied, maar natuurlijk wordt ook het andere repertoire op prijs gesteld.
Het koor wordt geleid door dirigent Ronald Brons en op piano ondersteund door Ingrid de Vries.

Dit jaar verleent het Dierens Harmonie Orkest zijn medewerking onder leiding van Geert Jan Dijkerman. Het Harmonieorkest van DHO bestaat uit ongeveer 35 muzikanten, die vooral populaire muziek spelen. Het repertoire is voor dit concert natuurlijk aangepast. Bij binnenkomst staat de bezoekers al een muzikale verrassing te wachten als voorproefje van het concert dat om 20.00 uur begint.

Kaarten kosten 15 euro, inclusief koffie, thee en glühwein, en zijn verkrijgbaar bij Read Shop aan Diderna en Primera op het Callunaplein in Dieren en bij Cees Noordam, Asserlaan 4 in Dieren, tel. 0313-415600. Ook aan de zaal zijn, vanaf 19.30 uur, kaarten te koop.

Lees ook

Dorpshuis Rheden zoekt voorzitter

RHEDEN – Stichting Het Dorpshuis Rheden is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Gezocht wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.