Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtjes met de PGAD

Toertochtjes met de PGAD

DOESBURG/ANGERLO – Ook in de decembermaand organiseert de Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer een toertochtje. Op zondag 15 december wordt er weer een uitstapje gemaakt.
De tochtjes zijn bedoeld voor mensen die vanwege hun leeftijd of lichamelijke beperking niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, maar er wel graag uit willen. Deelnemers moeten wel goed genoeg ter been om in een gewone personenauto kunnen meerijden, de rollator of inklapbare rolstoel kan achterin.
Naar aanleiding van tips van deelnemers wordt invulling gegeven aan de bestemming binnen de grenzen van onze provincie. Onderweg wordt ergens gepauzeerd om even wat te drinken. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de PGAD om mee te kunnen doen. Leeftijd is niet van belang. Mensen ontmoeten in een gezellige setting is waar het om gaat.
Mensen kunnen zich ook aanmelden als chauffeur. Mits ze in het bezit zijn van een rijbewijs B, auto en inzittendenverzekering. Om verschillende generaties met elkaar te kunnen verbinden, worden vooral jongeren aangemoedigd om zich aan te melden als chauffeur. De brandstofkosten worden uiteraard vergoed.
De toertochtjes vinden in principe van oktober tot mei iedere derde zondagmiddag van de maand plaats, steeds van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje, consumpties/entree zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via marjoleinsomsen@gmail.com, tel. 0313 – 475819, rimkekingma@planet.nl of tel. 0313 – 479552.

Lees ook

Gymtas van Doesburg Beweegt

DOESBURG – Het is een hele overstap om van groep 2 naar groep 3 te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.