Home / Brummen-Regiobode / Tien over Rood toernooi bij SC Klarenbeek

Tien over Rood toernooi bij SC Klarenbeek

KLARENBEEK – De inschrijving voor het Tien over Rood-toernooi in Klarenbeek is weer geopend. Het toernooi wordt gehouden van maandag 6 tot en met zaterdag 11 januari in het MFC in Klarenbeek. Er wordt gespeeld op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19.30 uur. Op woensdagavond is het Ladies-night voor de deelnemende dames. Die speelavond wordt ook met een winnares afgesloten, zodat het niet nodig is om zaterdag terug te komen om de finale te spelen. Ook zijn er op twee middagen vanaf 13.30 uur wedstrijden voor deelnemers van 55 jaar en ouder. Hieraan kunnen maximaal 20 spelers meedoen. De finale is op zaterdag 11 januari, vanaf 15.00 uur. Kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon en opgeven kan bij Freek Berenschot via tel. 055-3011619, tel. 06-10809445 of thuis@beriedata.nl.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.