Home / Brummen-Regiobode / Sweet Inspiration in de Vroolijke Frans

Sweet Inspiration in de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zondag 15 december is er een concert van de a capella-formatie Sweet Inspiration in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het optreden is in het café-restaurant en is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur. Vijf dames uit Ellecom vormen de formatie Sweet Inspiration. Zij hebben een mooi afwisselend repertoire, variërend van disco en soul tot nederlandstalig. Ze zingen nummers van Waylon, Claudia de Breij, Duffy, Miley Cyrus, Charlotte Perrelli, Van Morrison, Tina Turner, Johnny Nash, O’ gene, The Spinners, Maywood en Racoon, maar voor deze kerstdagen zingen ze ook enkele nummers die passen bij deze tijd van het jaar.

Lees ook

Hans Westdijk adopteert eerste lammetje

RHEDEN – Ze is geboren op 21 januari, heet Grietje en is het eerste lammetje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.