Home / Algemeen / Sportief en sfeervol 35/45-plus-toernooi

Sportief en sfeervol 35/45-plus-toernooi

DIEREN – Op vrijdag 22 november werd het jaarlijkse 35/45-plus-toernooi gespeeld bij vv Dieren. Met een deelnemersveld van 10 heren- en 5 damesteams waren de velden op sportpark het Nieuwland geheel gevuld. Er werd van 19.30 tot 21.30 uur lekker gevoetbald en na afloop werd er in de kantine gezellig bij gepraat en gedanst onder begeleiding van de band Move Your Mind. Het toernooi werd georganiseerd door de leden van het 45-plus-team van vv Dieren. De uiteindelijke poulewinnaars werden gehuldigd en kregen de wisselbeker mee naar huis.

Lees ook

Digitaal koffiemoment met burgemeester Carol van Eert

GEM. RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden nodigt inwoners uit voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.