Home / Doesburg-Regiobode / Sportclub Doesburg JO19-1 in het nieuw

Sportclub Doesburg JO19-1 in het nieuw

DOESBURG – De spelers en begeleiding van JO19-1 gingen zaterdag 30 november, voorafgaand aan de met 5-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKPSC JO19-1, op de foto met de nieuwe kledingsponsoren Mecking’s Sportshop uit Ulft en Vakkie Bordes. Eigenaar Wouter Mecking en de mannen van Vakkie Bordes hebben de jongens voorzien van nieuwe wedstrijdkleding, waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. Mecking’s Sportshop is al jaren de kledingleverancier van Sportclub Doesburg. Als dank voor deze mooie kleding bood aanvoerder Francis Kagaba Hirwa namens de club en het team aan Wouter Mecking en Michel Kok een mooie bos bloemen aan.
De JO19-1 is een talentvolle lichting. Een aantal spelers van dit team maakt al regelmatig onderdeel uit van de selectie van het 1e elftal. De wedstrijden op zaterdagmiddag zijn dan ook zeker de moeite waard.

Foto: Jack Hajema

Lees ook

Doesburgse zangeres Esther brengt kleurrijk album uit

DOESBURG – Esther Pelgrom uit Doesburg timmert flink aan de weg als zangers. Na haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.