Home / Rheden-Regiobode / Sponsorkerstmarkt 4Noppes

Sponsorkerstmarkt 4Noppes

DIEREN – Om in haar onkosten te kunnen voorzien, heeft weggeefwinkel 4Noppes onlangs een veiling gehouden. Hiermee kan tweederde van de onkosten voor een maand worden gedekt. 4Noppes wil ieder bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Om ook in de toekomst in een deel van de kosten van huur, gemeentelijke belasting, energie- en watergebruik te kunnen voorzien, houdt 4Noppes op zaterdag 14 december een kerstsponsormarkt in haar tuin, met gluhwein. Voor een prikkie kan iedereen 4Noppes steunen door kerstballen, -bomen, -stallen, -engelen en ander moois te kopen. Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom. Er zal deze dag géén inname van nieuwe spullen zijn en ook is de weggeefwinkel deze ochtend niet open.

Lees ook

Snelheidscontrole op de Posbank

RHEDEN – Team Verkeer Oost Nederland van de politie heeft zondag 7 maart een snelheidscontrole …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.