Home / Brummen-Regiobode / Snertwandeling over de Veluwe

Snertwandeling over de Veluwe

LOENEN – Op maandag 30 december kan er een stevige winterwandeling worden gemaakt in de omgeving van Loenen. De boswachter van Natuurmonumenten neemt wandelaars mee voor een wandeling door de natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle. Aan het eind van de drie uur durende wandeling brengt de huifkar deelnemers terug naar een restaurant in het dorp Loenen. Hier kunnen zij nagenieten van de wandeling en opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Na afloop brengt de huifkar de lopers terug naar het startpunt. Er wordt geadviseerd om stevige en waterdichte schoenen aan te trekken. Honden mogen niet mee. De wandeling start om 11.00 uur bij open erf De Groote Modderkolk en eindigt rond 15.00 uur. Deelnamekosten zijn 20 euro voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen 25 euro. Dat is inclusief erwtensoep met roggebrood en spek. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Koop vooraf online een kaartje via www.nm.nl/snertwandeling-loenen. In verband met de grote belangstelling kunnen alleen deelnemers deelnemen die van tevoren online een kaartje hebben gekocht.

Lees ook

Nieuwe stap in WaardeVOL Brummen

BRUMMEN – Het schetsontwerp WaardeVOL Brummen is klaar en bestuurders van de provincie Gelderland, gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.