Home / Brummen-Regiobode / SJO Oeken-Brummen 19-1 promoveert naar hoofdklasse

SJO Oeken-Brummen 19-1 promoveert naar hoofdklasse

BRUMMEN – Op zaterdag 30 november viel vroegtijdig de beslissing voor de jongens van JO19-1 in de eerste klasse. Concurrenten Beekbergen en Lunteren lieten kostbare punten liggen en de jongens van Oeken-Brummen wisten op eigen veld overtuigend te winnen met 7-0 van Groen Wit ’62, waarmee het kampioenschap werd beslist. De mannen van Jesse Stoel en Luuk Borgonjen maakten er in het clubhuis van Oeken een gezellig kampioensfeest van. Op naar de hoofdklasse. Voor zowel Sportclub Brummen als vv Oeken is dit een mooie mijlpaal.

Lees ook

Een smakelijke groet van de Zonnebloem

LOENEN – Het aanbod van de Zonnebloem Breda, om gratis een dag gebruik te mogen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.