Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas op bezoek bij obs de Vossestaart

Sinterklaas op bezoek bij obs de Vossestaart

HALL – Op zaterdag 30 november hebben de kinderen in Hall kunnen genieten van de intocht en een gezellig Sinterklaasfeest in de Hallse kerk. Maar…. Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook nog een bezoek gebracht aan de kinderen van obs de Vossestaart.
Op donderdagochtend 5 december stonden de kinderen vol spanning te wachten op de komst van Sinterklaas. De verbazing was groot toen er drie Pieten aankwamen met een kleine, zwarte pony. Ze hadden per ongeluk het verkeerde paard meegenomen. Gelukkig vond Sinterklaas het niet erg en mocht de pony tijdens zijn bezoek in de stal staan, die in het fietsenhok was gecreëerd.
In het speellokaal van de school had Sinterklaas voor kinderen van groep 1 t/m 4 iets in het grote boek staan, er werd gezongen en gedanst met de Pieten. De kinderen mochten zelf een cadeautje uitzoeken in het Pietenwinkeltje.In groep 5 t/m 8 waren de kinderen druk geweest met mooie surprises en gedichten. Aan het eind van de ochtend werden Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid door alle kinderen.

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.