Home / Rheden-Regiobode / Sinterklaas komt per cabriolet naar Laag-Soeren

Sinterklaas komt per cabriolet naar Laag-Soeren

LAAG -SOEREN – Sinterklaas kwam zaterdagmiddag 23 november in een mooie cabriolet aan bij ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Daar hij werd ontvangen door een groot publiek en zijn huisorkest Semper Crescendo.

Sinterklaas werd warm toegesproken door Mariska Cuperus van de activiteitencommissie Laag-Soeren, die namens het dorp al jaren de contacten met de Goedheiligman onderhoudt. In zijn antwoord gaf Sinterklaas aan blij te zijn weer bij de kinderen in Laag-Soeren te zijn. Natuurlijk had hij het dorp al gezien vanuit de stoomtrein die hem vorige week naar Apeldoorn bracht. Omdat de trein toen niet stopte, kon Sinterklaas niet als eerste in Laag-Soeren aankomen.
De kinderen konden dit weekend laten zien dat zij zich op diverse manieren het doen en laten van de Pieten hadden eigen gemaakt. Onder het toeziend oog van Sinterklaas en de Pieten deden de kinderen hun uiterste best. Sinterklaas genoot er zichtbaar van zo zijn verjaardag met de Soerense kinderen te kunnen vieren. Hij had voor de kinderen cadeautjes meegebracht die goed in de smaak vielen. Eigenlijk veel te snel naar de zin van Sinterklaas moest hij afscheid nemen van deze lieve kinderen. Hij dankte eenieder voor het warme onthaal en beloofde volgend jaar zeker terug te zullen komen. Onder de tonen van Sempre Crescendo en het enthousiast meezingen van ‘Dag Sinterklaasje vertrok hij naar zijn volgende afspraak. Want er moet natuurlijk nog heel veel gebeuren voor zijn verjaardag op 5 december.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.