Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas in het Dorpshuis Drempt op de ski-piste

Sinterklaas in het Dorpshuis Drempt op de ski-piste

DREMPT – Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas naar het Dorpshuis in Drempt. Sinterklaas wilde dit jaar graag op wintersport en daarom werd het Dorpshuis omgetoverd tot ski-piste.Ski-piet moest alle kinderen en Sinterklaas en de pieten ski-les geven.Maar ski-niet-piet vond dat maar niks en probeerde op alle mogelijke manieren het tegen te houden want hij wilde wel naar Spanje, lekker in de zon. Hij wilde samen met de kinderen Sinterklaas ompraten maar de kinderen verklapten het meteen aan Sinterklaas. Ski-niet-piet gooide met een sneeuwbal tegen kluns-piet en die viel daardoor van de berg af en brak zijn arm en been. Al snel kwam de ambu-piet met een zwaailicht op zijn hoofd en bracht hem naar het pietenziekenhuis. Daar kreeg kluns-piet gips om zijn arm en been en kon hij terug naar het feest. Sinterklaas had inmiddels een hartig woordje gesproken met ski-niet-piet en hem beloofd om volgend jaar gewoon weer naar Spanje te gaan. De Flexpieten-band speelde Sinterklaasliedjes en zo werd het toch nog een geweldig feest. Sinterklaas beloofde om volgend jaar weer naar Drempt te komen.

Lees ook

Aangepast plan Dorpshart Loenen matig ontvangen

LOENEN – Al eerder mochten de direct aanwonenden en anderen zich in De Brink buigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.