Home / Nieuws / Sint reist per duoscootmobiel

Sint reist per duoscootmobiel

SPANKEREN – Het zijn drukke tijden voor Sinterklaas, nu de viering op 5 december rap dichterbij komt, maar toch neemt de goedheiligman altijd de tijd om even een bezoek te brengen aan Spankeren. Zondagmiddag 1 december kwam hij per motorbootje naar de fietsbrug, zijn stoomboot bleef steken bij de sluis. Aan wal stapte de Sint over in een duoscootmobiel, die zorgvuldig werd bestuurd door een Piet. Wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden heette de Sint welkom, maar die had eigenlijk meer aandacht voor de kinderen die hem op stonden te wachten. Na een korte rondrit door het dorp, onder begeleiding van muziekvereniging Wilhelmina, trok het gezelschap naar het Dorpshuis, voor een gezellig feestje, waar voor ieder kind een leuke surprise klaarstond.

Foto: Han Uenk

Lees ook

De Hessenrijders skeeleren en lopen door deze zomer

LAAG-KEPPEL – Schaats- en skeelervereniging de Hessenrijders uit Laag-Keppel biedt een gevarieerd trainingsaanbod voor schaatsers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.