Home / Brummen-Regiobode / Schoolvolleybaltoernooi was een fantastische, sportieve strijd

Schoolvolleybaltoernooi was een fantastische, sportieve strijd

BRUMMEN – Op woensdag 20 november werd het schoolvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Bruvoc gespeeld. Vijftien teams uit de groepen 5 en 6 van vijf verschillende scholen in de gemeente Brummen streden om het kampioenschap.

Tijdens de wedstrijden bleek dat de volleybaltrainingen, die de kinderen twee weken lang tijdens de gymlessen hadden gekregen, duidelijk hun vruchten afwierpen. De scheidsrechters en tellers konden de puntentelling maar ternauwernood bijhouden. Al tijdens de volleyballessen bleek dat de kinderen over een enorme dosis enthousiasme en fanatisme beschikken en dat zag je ook duidelijk terug in alle wedstrijden.
Vanwege het grote aantal deelnemers waren de teams onderverdeeld in vier verschillende poules en konden er maar liefst zes bekers verdiend worden. Bij de groep 5-leerlingen was het team van OBS J.H. Isings uit Empe de grote winnaar, gevolgd door de St. Pancratiusschool 2 en de Oecumenische school 2. Bij de groep 6-ers zegevierde Het P@rk 1, gevolgd door Het P@rk 2 en de Oecumenische school 4.
Bruvoc bedankt alle scholen, vrijwilligers, de Nevobo en de sponsor van het toernooi, Gert Mulder Autobedrijf, voor alle inbreng gedurende de afgelopen drie weken.

www.bruvoc.nl

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.