Home / Doesburg-Regiobode / Samenzang in Drempt

Samenzang in Drempt

DREMPT – Zaterdag 14 december is er een kerstsamenzang in de Sint Joriskerk in Drempt. Aanvang is 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte voor het goede doel. Dit jaar verlenen Steenrewalt uit Steenderen en de Zang- en Ontspanningsvereniging uit Doesburg voor het eerst hun medewerking. Daarnaast zijn Zanglust Drempt en Muziekvereniging Hummelo en Keppel te horen. Bezoekers hoeven niet alleen te luisteren, er is ook volop gelegenheid om mee te zingen met de kerstliederen. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een bekertje glühwein of warme chocolademelk.

Lees ook

Doesburg Jazz steekt horeca hart onder de riem

DOESBURG – Doesburg Jazz is gestart met de voorbereidingen voor de vierde editie van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.