Home / Nieuws / Ruben en Bram winnen wedstrijd Tuinaanleg

Ruben en Bram winnen wedstrijd Tuinaanleg

VELP – Vijf teams met in totaal tien stoere vakmannen van Aeres MBO streden afgelopen week om één van de twee kwalificatiewedstrijdplekken Skills Tuinaanleg. Ruben Kolkman en Bram Stegers werden gedeeld eerste met het team van Aeres MBO Almere. De teams zijn in actie te zien op 24 en 25 januari bij de kwalificatiewedstrijd tijdens de mbo-opendagen bij Aeres MBO Velp. Ruben en Bram gaan door richting het kampioenschap net als het team van Almere. Aeres Velp had nog een team in deze strijd; Jelle Maters en Rick Meijerink eindigden als vierde en hebben het ook heel goed gedaan. Behalve in Velp zijn er ook kwalificatiewedstrijden in Hardenberg, Houten en Nijmegen. Het winnende team van iedere wedstrijd plaatst zich voor de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg die wordt gehouden tijdens TuinIdee in Den Bosch van 13 tot en met 15 februari 2020. De jonge hoveniers strijden dan om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2020. De wedstrijd is een sportieve strijd om de hoogste eer in het vak. Het winnende team gaat de Nederlandse eer verdedigen tijdens de EuroSkills van 13 tot en met 20 september 2020 in het Oostenrijkse Graz.

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.