Home / Nieuws / Rhedense kinderen versieren dorpskerstboom

Rhedense kinderen versieren dorpskerstboom

RHEDEN – De kleine Ana hielp zaterdag 7 december enthousiast mee met het versieren van de grote kerstboom op het Dorpsplein in Rheden. Nadat Hans Westdijk de lichtjes in de boom had ontstoken, mochten alle kinderen iets in de boom hangen, zoals een versiering of een wens. “De boom is van iedereen”, benadrukken de ondernemers daarmee. Het zijn de Rhedense ondernemers die elk jaar samen met scouting Rhedense Pioniers een kerstboom plaatsen op het pleintje bij de dorpspomp en een feestje organiseren rondom het ontsteken van de verlichting in de boom. Met een lekkere warme chocolademelk of glühwein bij een sfeervolle, warme vuurkorf, werd het een mooie dorpsbijeenkomst om de kerstperiode in te luiden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.