Home / Rheden-Regiobode / Rhedenaar beroofd van ring overleden vrouw

Rhedenaar beroofd van ring overleden vrouw

RHEDEN – Een 83-jarige man uit Rheden werd in augustus het slachtoffer van een wisseltruc waarmee hij beroofd werd van een ketting met daaraan de ring van zijn overleden echtgenote. Bureau GLD van Omroep Gelderland besteedde afgelopen week aandacht aan deze zaak.

Toen de man op zaterdag 24 augustus langs het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden fietste, stopte een auto naast hem. Een lichtgekleurde, stationwagen, met een witte kentekenplaat. De bestuurder vroeg de weg, waarna een vrouw uit de auto kwam. Zij bedankte de man joviaal en probeerde hem als dank een ring te geven.Ook probeerde ze een halsketting bij de man om te hangen. Thuisgekomen trof de man een onbekende ring en ketting in zijn kleding. Zijn eigen ketting met daaraan de ring van zijn overleden vrouw waren weg. Heeft u de uitzending van Bureau GLD gemist? De items zijn per onderdeel op de Facebookpagina van Bureau GLD te zien. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn tel. 0800-6070. Anoniem uw tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.

Lees ook

Soerenaar is overlast van houtstook spuugzat

LAAG-SOEREN – Steeds vaker lijkt de overlast van houtstook tot ergenissen te leiden. Wat voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.