Home / Rheden-Regiobode / Repair café in Rheden

Repair café in Rheden

RHEDEN – De eerste zaterdag van de maand, 7 december, is er weer Repair Café Rheden in het Dorpshuis van 9.30 uur tot 12.00 uur. De vrijwilligers repareren weer allerhande spullen voor de bezoekers. Reparatie van kleding of huishoudtextiel, kapotte kleine huishoudelijke apparaten, meubeltjes, gereedschap zijn al standaard. Maar ook helpen we met laptops, mobiele telefoons en speelgoed. Denk overigens ook aan fietsverlichting in deze tijd van het jaar.

www.repaircafe-rheden.nl

Lees ook

Buurtbus rijdt deze zomer nog niet

SPANKEREN / DIEREN – De buurtbus Spankeren Dieren gaat tot zeker 1 september niet rijden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.