Home / Doesburg-Regiobode / Proef Keppel Wintereditie

Proef Keppel Wintereditie

HOOG-KEPPEL – De organisatie achter het zomerevent Proef Keppel lanceert een Proef Keppel Wintereditie. Op zondag 22 december staan de lange tafels niet buiten op het dorpsplein, maar binnen in de kerk van Hoog-Keppel. Inlopen kan vanaf 17.00 uur en om 18.00 uur gaat iedereen aan tafel en wordt een aangeklede stampot geserveerd, die is bereid door Keurslagerij Worstepinne. Naast de stampot is er glühwein, wijn, bier en fris. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de kerk, moeten mee-eters zich vooraf aanmelden. Dit kan tot maandag 16 december via een mail naar proefkeppelwinter@gmail.com. Mee-eten kost 15 euro per persoon, exclusief drankjes en moet contant betaald worden bij de ingang van de kerk.

Lees ook

Erepenning Doesburg voor echtpaar Van Blokland

DOESBURG – Rokus en Marian van Blokland-Kuperus kregen woensdag 24 februari uit handen van burgemeester …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.