Home / Doesburg-Regiobode / Primeur Ouder-kind toernooi bij TVD2002 Doesburg

Primeur Ouder-kind toernooi bij TVD2002 Doesburg

DOESBURG – Een primeur voor het jaarlijkse Ouder-kind toernooi bij TVD2002 Doesburg: het werd voor het eerst gespeeld op het nieuwe tennispark aan de Looiersweg 2. Dat gebeurde op zondag 3 november. De padelbanen werden volledig benut door ouders en hun kinderen en de inschrijving van de taems vas voor het eerst niet gebonden aan een bepaalde leeftijdsgrens. Het resultaat: er werden mooie en spannende partijen gespeeld met volwassen kinderen en hun ouders. In de padel finalewedstrijd werd door een familie onderling gestreden, wat voor de omstanders en de familie zelf een hilarisch tafereel opleverde. De ochtend, die bijzonder druk bezocht was, werd afgesloten met een lunch en prijsuitreiking. De organisatie kijkt tevreden terug op het toernooi.

Lees ook

Regiegroep werkt hard door aan project Angerlo Aardgasvrij

ANGERLO – De gemeente Zevenaar is vorig jaar in Angerlo gestart met een project om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.