Home / Alle-Regiobode / Pepernoten-express stoomt over de Veluwe
.

Pepernoten-express stoomt over de Veluwe

BEEKBERGEN – Afgelopen weekend vertrok de Pepernoten- express meerdere keren vanaf museumstation Beekbergen. Sinterklaas en zijn Pieten gingen met jong en oud aan boord van de stoomtrein van VSM. Voorafgaand aan de rit dansten de kinderen zich samen met de Pieten warm op het koude station. Aan boord werd iedereen getrakteerd op pepernoten, pannekoeken en poffertjes. De Pieten dansten vrolijk door de trein en Sinterklaas stopte bij ieder tafeltje om gezellig een praatje te maken. Na een stop op station Dieren waar de locomotief werd gekeerd, ging het gezelschap terug naar station Beekbergen. Onderweg toverden de Pieten voor ieder kind een cadeautje uit de zak en kon er onder het genot van een ijsje nog even genoten worden van het gezellige ritje.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Foi, Foi: Muuzen

Muuzen (of moezen) bint kleine beestjes woar sommigen mensen gloepend bange veur bint. Veural vrouwen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.