Home / Doesburg-Regiobode / Overdekte rommelmarkt in Beumerskamp

Overdekte rommelmarkt in Beumerskamp

DOESBURG – In Sporthal Beumerskamp wordt zondag 22 december een grote vlooienmarkt gehouden. Van 9.00 tot 16.00 uur staan er weer vele kramen vol met tweedehands spulletjes, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad, kleding en ga zo maar door. De entree bedraagt 3 euro voor volwassenen, 2,50 euro voor 65-plussers en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.
Wie zelf spulletjes te koop aan wil bieden, kan voor 25 euro een kraam met bovenbouw reserveren. Voor 17,50 euro is een grondplaats van 6 meter beschikbaar. Reserveren kan bij Animo Vlooienmarkten via www.animo-vlooienmarkten.nl of tel. 0639108152.

Lees ook

Nog jaartje uitstel voor evenement Verrassend Doesburg

DOESBURG – De organisatie heeft moeten besluiten ook dit jaar een streep te zetten door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.