Home / Rheden-Regiobode / Oud papier Dieren

Oud papier Dieren

DIEREN – De vrijwilligers van de Dierensche Boys halen zaterdag 7 december vanaf 8.00 uur weer oud papier op in Dieren. Dit keer zijn de volgende wijken aan de beurt: wijk 1: de Zilverakker tussen de Harderwijkerweg en de bosrand, ten zuiden van de Adm. Helfrichlaan, en wijk 2: de Slenk – Domeinlaan tussen de Harderwijkerweg en de bosrand, ten noorden van de Adm. Helfrichlaan en wijk 4: Dieren-Zuid, alle straten ten zuiden van de spoorlijn.

Lees ook

Bingo bij KV Diderna

DIEREN – Dinsdagavond 28 januari is er weer een bingo in Theothorne in Dieren, georganiseerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.