Home / Brummen-Regiobode / Ophalen oud papier Eerbeek

Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Komende zaterdag 14 december wordt er in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht. Dit doen de muzikanten ten behoeve van het musziekonderwijs. het papier wordt opgehaald in de volgende straten: Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg). De containers dienen voor 08.30 uur klaar te staan, met de handvatten richting de weg en het papier in de container.

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.