Home / Rheden-Regiobode / Open podium in Rozendaal

Open podium in Rozendaal

ROZENDAAL – Zondag 8 december is er een open podium in de kerk van Rozendaal. Aanvang is 15.00 uur en de toegang is vrij. Er treedt een keur aan amateurmusici op met instrumentele muziek en zang. Het volledige programma is te vinden op www.dekerkvanrozendaal.nl. Als speciale gasten zullen de burgemeester van Rozendaal Ester Weststeijn en kinderburgemeester Annemijn van der Wagen aanwezig zijn. De Werkgroep Kunst in de Kerk (KIK) zal hen een kunstwerk overhandigen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de werkgroep, in aanwezigheid van de kunstenares, Nelke van Dijk. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.