Home / Brummen-Regiobode / Oliebollenactie Vrienden van de Loenense Bossen

Oliebollenactie Vrienden van de Loenense Bossen

LOENEN – In navolging op de succesvolle oliebollenverkoop van 23 november, waar ruim 2000 oliebollen gebakken en verkocht werden, krijgt de oliebollenactie van de Vrienden van de Loenense bossen op maandag 30 december een vervolg.

Voor de vijfde keer bakken dan dertig vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen oliebollen voor de verkoop en wel van 8.00 tot 16.00 uur op het plein bij de Spar aan de Eerbeekseweg in Loenen.
De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting weer wil laten herrijzen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenens recept gemaakt en gebakken.
Om teleurstelling te voorkomen kan men vooraf oliebollen bestellen. Bestelformulieren daarvoor zijn vanaf 1 december verkrijgbaar bij de Spar in Loenen. Ook kan vanaf 1 december worden besteld via de website van de stichting: www.vriendenloenensebossen.nl of via info@vriendenloenensebossen.nl.
De vooraf bestelde oliebollen dienen op 30 december wel vóór 13.30 uur afgehaald te worden bij de verkoopkraam op de parkeerplaats bij de Spar in Loenen. De Vrienden van de Loenense bossen hopen dat ook dit jaar weer veel Loenenaren oliebollen gaan kopen.

Lees ook

Wilhelminabank in Velp nu officieel gemeentelijk monument

VELP – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden heeft de Wilhelminabank …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.