Home / Nieuws / Nieuwe leden welkom bij Fotoclub Velp

Nieuwe leden welkom bij Fotoclub Velp

VELP – Fotoclub Velp is een vereniging van fotoliefhebbers die hun kennis van digitale fotografie graag willen delen en/of uitbreiden. Eenmaal per twee weken is op woensdagavond een clubavond in het Sem Café in Velp. Een aantal keren per jaar wordt op locatie gefotografeerd. Momenteel is er plaats voor nieuwe leden die actief met hun hobby bezig willen zijn en binnen de club een bijdrage willen leveren aan diverse activiteiten. De clubavonden zijn vrijblijvend te bezoeken. Meer informatie is te vinden op de website fotoclubvelp.nl.

Lees ook

Basisonderwijs overweegt bestuurlijke samenwerking

GEM. RHEDEN – Scholengroep Veluwezoom en PCBO Rheden overwegen op bestuurlijk niveau te gaan samenwerken. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.