Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Vanaf vrijdag 6 december is het nieuwe nummer van Ambt & Heerlijkheid verkrijgbaar. In deze editie van het kwartaalblad van de Oudheidkundige Kring van Rheden/Rozendaal zijn onder andere artikelen te vinden over steenfabriek Bricorna in de Havikerwaard, stalhouderij Wijlhuizen in Velp, het leven van dominee-dichter Peter Augustus de Génestet, die begraven ligt op het kerkhof van Rozendaal, de banketbakkerij van Jan Willem Bosman in Dieren en café de Sok in Velp, dat al in 1891 de eerste drankvergunning kreeg. Het blad is verkrijgbaar bij Jansen & de Feijter in Velp, Boekhandel Dieren, The Read Shop in Velp en Rheden, Kapsalon De Oude Post in De Steeg en Bakkerij Samberg in Ellecom. Het kost 4,75 euro.

Lees ook

VVD Rheden wil click-en-collect binnen 2 uur

RHEDEN – De VVD fractie van Rheden heeft burgemeester Carol van Eert verzocht de mogelijkheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.