Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe dirigent Pleinzangers

Nieuwe dirigent Pleinzangers

BRUMMEN – Koor de Pleinzangers heeft een nieuwe dirigent. Sinds begin december zingt het koor onder leiding van Hans Heringa. Met deze ervaren dirigent uit Doesburg is een veelbelovende opvolger gevonden voor Tariana Laryna, die onlangs afscheid nam van het koor. Het koor repeteert elke maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur bij Plein 5 in Brummen. Deelname kost 8,40 euro per maand. Nieuwe zangers zijn welkom om eens te komen kijken en luisteren en natuurlijk om mee te zingen.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.